pRP TRETMAN

Brz i efikasan način za svež i mladalački izgled kože.

šTA JE PRP?

PRP tretman je prirodna metoda podmlađivanja kože faktorima rasta iz vlastite krvne plazme. Poznato je i kao “vampirski tretman.” Ime je dobio po tome što se tokom tretmana koristi deo plazme koji sadrži visoku koncentraciju trombocita sa prirodnim proteinima, najvažnijim u procesu zarastanja i regeneracije tkiva.

Ima snažan učinak na podmlađivanje, regeneraciju i revitalizaciju kože.

Koristi se za ispravljanje finih linija i bora, stimulaciju rasta kose, smanjenje ožiljaka i pigmentacije, povećanje volumena i tonusa lica itd.

PRP tretmanom se mogu tretirati sledeće regije: lice, vrat, dekolte i ruke.

Tretman se izvodi na sledeći način. Prvo se vadi krv, koja se nakon centrifugiranja i odvajanja plazme sa trombocitima i faktorima rasta, mikroiglicama nanosi na površinske slojeve kože. Tretman traje od 30 do 60 minuta u zavisnosti od stanja kože.

Za optimalne rezultate potrebna su oko tri tretmana.

Dalja nega se sprovodi po savetu lekara, uz obaveznu zaštitu od sunca. Preporučuje se i intenzivna hidratacija lica.

Ne postoji rizik od alergijskih reakcija. Stoga, osim prolaznog crvenila i iritacije kože na tretiranom području, ne postoji opasnost od komplikacija.

Ne koristi se kod pacijenata sa aknama, kožnim oboljenjima, poremećajima trombocita ili teškim oboljenjima.

Koji su rezultati nakon tretmana?

1

podmlađenost

Najbolja svetski priznata prirodna metoda podmlađivanja lica i tela.

2

Blistava i negovana koža

Ukoliko želite da se rešite ožiljaka od akni i da imate blistavu, zdravu i lepu kožu, vreme je da uradite najsavremeniji PRP tretman.

3

Izjednačen ten

Rezultate možete videti već nakon prvog tretmana.

Zadovoljni klijenti

Maja Novaković

Godina se mučim sa ožiljcima od akni. Probala sam razne kreme, preparate i ništa mi nije pomoglo. Taman kad sam htela da odustanem, drugarica me kontaktirala i preporučila mi PRP tretman. Rekla sam sebi, daj samo još ovo da probam. Ljudi moji, posle prvog PRP tretmana lice mi je bilo sjajnije, ožiljci od akni su počeli da blede, a ja nikad srećnija. Uradiću još par tretmana. Sve pohvale!

Ana Marković

Ovaj magičan prirodni tretman mi je pomogao u borbi protiv hiperpigmentacije. Mnogo mi je drago što napokon mogu izaći napolju bez pudera, a da se opet osećam lepo i prijatno u svojoj koži.

Jovana Lovrić

Oduvek sam želela da izgledam mlađe. Već od dvadete godine su mi krenule prve bore. Tragala sam dugo za savršenim rešenjem za moj problem. PRP tretman me je toliko podmladio, da mi niko ne veruje da imam 45 godina 🙂

Ukoliko želite lepu, zdravu i zategnutu kožu na pravom ste mestu.

Brigu o sebi prepustite nama.