IZBELJIVANJE zuba

Za blistav osmeh!

Neverovatno iskustvo u ovoj stomatološkoj ordinaciji! Usluge uvek brzo završe, a pored toga su tako pažjivi i ljubazni.

- Nora Minić

Stomatolozi u ovoj klinici su vrhunski! Imala sam problem sa zubima ceo život. Uz samo par poseta vi ste mi promenili celokupan osmeh, da se uvek osećam samouvereno.

- Lea mudrić

Izbeljivanje je trenutno među najpopularnijim kozmetičko-stomatološkim zahvatima jer može na veoma lak i brz način znatno poboljšati izgled vaših zuba, a samim tim i samopouzdanje. Promene nećete videti samo na zubima, nego i na celokupnoj pojavi – naprosto ćete “zasijati”!

Izbeljivanje zuba je potpuno siguran proces koji menja boju zuba, vraćajući im prirodnu boju ili ih čini svetlijim nego što su ikada bili. Zahvaljujući ovoj proceduri, žuti zubi mogu ponovo postati beli.

Postoje dva načina za izbeljivanje zuba:

Kućna tehnika

Kućno izbeljivanje zuba se radi tako što pacijent nosi kod kuće individualno izrađene folije, a u njih se stavlja materijal za izbeljivanje. Koliko dugo će pacijent nositi folije tokom dana zavisi do koncentracije materijala za izbeljivanje u proizvodu. Vreme varira od 30 minuta do 8 sati tokom dana. Tretman obično traje 10-14 dana. Otisci se uzimaju digitalno, što postupak čini efikasnijim i prijatnijim.

Izbjeljivanje zuba u ordinaciji

Ako se spremate za proslavu, venčanje, putovanje ili jednostavno ne želite da čekate dve nedelje na blistav beli osmeh, postoji rešenje za vas. U tom slučaju, možemo vam u ordinaciji obaviti izbeljivanje zuba za samo sat vremena.

Izbeljivanje zuba daje rezultate koji su dugotrajni, ali, naravno, na boju zuba utiče upotreba cigareta, kafe i visoko obojenih pića, kao i hrana. Kako bi se trajno zadržala boja postignuta izbeljivanjem, potrebno je ponoviti tretman jednom godišnje.

Ulepšajte svoj osmeh već danas.