Bezmetalna cirkonijum keramika

Za blistav osmeh!

Neverovatno iskustvo u ovoj stomatološkoj ordinaciji! Usluge uvek brzo završe, a pored toga su tako pažjivi i ljubazni.

- Nora Minić

Stomatolozi u ovoj klinici su vrhunski! Imala sam problem sa zubima ceo život. Uz samo par poseta vi ste mi promenili celokupan osmeh, da se uvek osećam samouvereno.

- Lea mudrić

Cirkonijumske krunice su najlepša i najkvalitetnija zubna nadoknada. Neke od glavnih prednosti ovog protetskog rada su prirodniji izgled zuba, savršeno uklapanje sa preostalim zubima pacijenta, transparentnost i idealno prelamanje svetlosti, odlična tvrdoća i dugotrajnost rada.

Poželjno je za svakog pacijenta koji želi nadoknaditi određene nedostajuće zube, ili svoje već postojeće estetski neadekvatne zube učiniti savršenim.

Kako se prave?

Zubne krunice se izrađuju u stomatološkoj tehnici, a za njihovu izradu potrebno je izbrusiti zub i uzeti otisak. Otisak se tehnički skenira pomoću računara. Baza krunice je izrađen od cirkonijuma, a ostatak od standardne keramike, što omogućava odličnu kombinaciju estetike i čvrstoće koju daje cirkon. 

Postoji u više različitih boja, pa se boja gotovih krunica može prilagoditi željama pacijenta. Oblik krunice je takođe nešto što se može prilagoditi zahtevima pacijenta.

Zbog stabilne hemijske strukture, boja cirkonijum keramičkih krunica se ne menja tokom vremena.

Rad sa cirkonijumskom keramikom bez metala nema ograničen rok trajanja.